Резултати

еНаука >  Резултати >  Covalent binding of food-derived blue pigment phycocyanobilin to bovine beta-lactoglobulin under physiological conditions
Назив: Covalent binding of food-derived blue pigment phycocyanobilin to bovine beta-lactoglobulin under physiological conditions
Аутори: Minić, Simeon L.  ; Radomirović, Mirjana Ž.  ; Savković, Nina; Radibratović, Milica  ; Mihailović-Vesić, Jelena; Vasović, Tamara  ; Nikolić, Milan  ; Milčić, Miloš K.  ; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2018
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Oxford : Elsevier Sci Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 269 str. 43-52
DOI: 10.1016/j.foodchem.2018.06.138
WoS-ID: 000441142100006
Scopus-ID: 2-s2.0-85049319228
PMID: 30100456
URI: https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/3022
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2420
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/2197
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256261
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3186
Пројекат: Molekularne osobine i modifikacije nekih respiratornih i nutritivnih alergena (RS-172024)
Reinforcement of the Faculty of Chemistry, University of Belgrade, towards becoming a Center of Excellence in the region of WB for Molecular Biotechnology and Food research (EU-256716)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

11
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
6
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца