Резултати

еНаука >  Резултати >  Stabilization of apo alpha-lactalbumin by binding of epigallocatechin-3-gallate: Experimental and molecular dynamics study
Назив: Stabilization of apo alpha-lactalbumin by binding of epigallocatechin-3-gallate: Experimental and molecular dynamics study
Аутори: Radibratović, Milica  ; Al-Hanish, Ayah; Minić, Simeon L.  ; Radomirović, Mirjana Ž.  ; Milčić, Miloš K.  ; Stanić-Vučinić, Dragana  ; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2019
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 278 str. 388-395
DOI: 10.1016/j.foodchem.2018.11.038
WoS-ID: 000453529300048
Scopus-ID: 2-s2.0-85056756045
PMID: 30583389
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4848
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/3212
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4848
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256265
https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/3733
Пројекат: Молекуларне особине и модификације неких респираторних и нутритивних алергена
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

15
SCOPUSTM
1
PubMed CentralTM
8
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Creative Commons лиценца