Резултати

еНаука >  Резултати >  Rapid analytical approach for bioprofiling compounds with radical scavenging and antimicrobial activities from seaweeds
Назив: Rapid analytical approach for bioprofiling compounds with radical scavenging and antimicrobial activities from seaweeds
Аутори: Ristivojević, Petar  ; Jovanović, Vesna  ; Milojković-Opsenica, Dušanka  ; Park, Jihae; Rollinger, Judith M.; Ćirković-Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 334 str. 127562-127562
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.127562
WoS-ID: 000569687200015
Scopus-ID: 2-s2.0-85088227308
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4844
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256270
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4864
Пројекат: Scholarship Foundation of the Republic of Austria (OeAD) [grant no. ICM-2017-06233].
Korelacija strukture i osobina prirodnih i sintetičkih molekula i njihovih kompleksa sa metalima (RS-172017)
Ghent University Global Campus, Belgian Special Research Fund BOF StG No. 01N01718.
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics (EU-810752)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

17
SCOPUSTM
11
OpenCitations
13
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца