Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of extraction time, solvent and wood specie on experimentally aged spirits – A simple tool to differentiate wood species used in cooperage
Назив: Influence of extraction time, solvent and wood specie on experimentally aged spirits – A simple tool to differentiate wood species used in cooperage
Аутори: Smailagić, Anita  ; Stanković, Dalibor M.  ; Vranješ-Đurić, Sanja  ; Veljović, Sonja  ; Dabić Zagorac, Dragana  ; Manojlović, Dragan  ; Natić, Maja  
Година: 2021
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 346 str. 128896-128896
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.128896
WoS-ID: 000613922700013
Scopus-ID: 2-s2.0-85099260811
PMID: 33421901
URI: https://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/4455
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256273
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/9514
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) (RS-200168)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200051 (Institut za opštu i fizičku hemiju, Beograd) (RS-200051)
EUREKA [E! 13303 MED-BIO-TEST]
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

2
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.