Резултати

еНаука >  Резултати >  Antioxidant and cell-friendly Fe2TiO5 nanoparticles for food packaging application
Назив: Antioxidant and cell-friendly Fe2TiO5 nanoparticles for food packaging application
Аутори: Rizzotto, Francesco; Vasiljević, Zorka Ž.  ; Stanojević, Gordana  ; Dojčinović, Milena P.  ; Janković-Častvan, Ivona  ; Vujančević, Jelena  ; Tadić, Nenad B.  ; Branković, Goran  ; Magniez, Aurélie; Vidić, Jasmina;
Година: 2022
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 390 str. 133198-133198
DOI: 10.1016/j.foodchem.2022.133198
WoS-ID: 000893980800013
Scopus-ID: 2-s2.0-85130090022
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256279
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5147
https://dais.sanu.ac.rs/123456789/13014
https://physrep.ff.bg.ac.rs/handle/123456789/1086
http://rimsi.imsi.bg.ac.rs/handle/123456789/1584
https://dais.sanu.ac.rs/123456789/13437
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200053 (Univerzitet u Beogradu, Institut za multidisciplinarna istraživanja) (RS-200053)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200175 (Institut tehničkih nauka SANU, Beograd) (RS-200175)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

15
SCOPUSTM
1
OpenCitations
10
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.