Назив: | Edible blend films of pectin and poly(ethylene glycol): Preparation and physico-chemical evaluation |
Аутори: | Savić, Sanja ; Nešić, Aleksandra ; Ružić, Jovana ; Kalagasidis Krušić, Melina ; Veličković, Sava J.; Avolio, Roberto; Santagata, Gabriella; Malinconico, Mario |
Година: | 2018 |
Публикација: | Food Hydrocolloids |
ISSN: | 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 77 str. 494-501 |
DOI: | 10.1016/j.foodhyd.2017.10.027 |
WoS-ID: | 000424927700052 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85032344582 |
URI: | https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/2473 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/3951 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/4289 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/7578 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256289 |
Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development of the Republic of Serbia, Bilateral Project Serbia-Italy - 451-03-01231/2015-09/5 Sinteza i karakterizacija novih funkcionalnih polimera i polimernih nanokompozita (RS-172062) Nove tehnologije za monitoring i zaštitu životnog okruženja od štetnih hemijskih supstanci i radijacionog opterećenja (RS-43009) |
М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |