Резултати

еНаука >  Резултати >  Effects of isolation, enzymatic hydrolysis, heating, hydratation and Maillard reaction on the antioxidant capacity of cereal and legume proteins
Назив: Effects of isolation, enzymatic hydrolysis, heating, hydratation and Maillard reaction on the antioxidant capacity of cereal and legume proteins
Аутори: Serpen, Arda; Gokmen, Vural; Žilić, Slađana  ; Akillioglu, Gul; Barać, Miroljub  
Година: 2012
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Science Bv, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 1 str. 1-6
DOI: 10.1016/j.foodres.2012.06.031
WoS-ID: 000311592500001
Scopus-ID: 2-s2.0-84865963472
URI: http://rik.mrizp.rs/handle/123456789/407
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256292
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3062
Пројекат: Korišćenje biljnih izvora proteina, dijetalnih vlakana i antioksidanasa u proizvodnji hrane (RS-31069)
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

68
SCOPUSTM
36
OpenCitations
56
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.