Резултати

еНаука >  Резултати >  Biological potential of extracts of the wild edible Basidiomycete mushroom Grifola frondosa
Назив: Biological potential of extracts of the wild edible Basidiomycete mushroom Grifola frondosa
Аутори: Klaus, Anita  ; Kozarski, Maja S.  ; Vunduk, Jovana  ; Todorović, Nina  ; Jakovljević, Dragica ; Žižak, Željko  ; Pavlović, Vladimir B.  ; Levic, Steva  ; Nikšić, Miomir ; Van Griensven, Leo J. L. D.
Година: 2015
Публикација: Food Research International
ISSN: 0963-9969 Food Research International Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier Ltd.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 67 str. 272-283
DOI: 10.1016/j.foodres.2014.11.035
WoS-ID: 000348619600034
Scopus-ID: 2-s2.0-84914145988
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/3830
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/440
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256295
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/1761
URL: https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0963996914007492
Пројекат: Razvoj i primena novih i tradicionalnih tehnologija u proizvodnji konkurentnih prehrambenih proizvoda sa dodatom vrednošću za evropsko i svetsko tržište - Stvorimo bogatstvo iz bogatstva Srbije (RS-46001)
Razvoj novih inkapsulacionih i enzimskih tehnologija za proizvodnju biokatalizatora i biološki aktivnih komponenata hrane u cilju povećanja njene konkurentnosti, kvaliteta i bezbednosti (RS-46010)
Advancing research in agricultural and food sciences at Faculty of Agriculture, University of Belgrade (EU-316004)
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

77
SCOPUSTM
56
OpenCitations
69
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.