Резултати

еНаука >  Резултати >  A food grade multiple emulsion preparation by stirred cell membrane emulsification: optimization of the transmembrane pressure and the impeller rotational speed
Назив: A food grade multiple emulsion preparation by stirred cell membrane emulsification: optimization of the transmembrane pressure and the impeller rotational speed
Аутори: Nikolovski, Branislava G.  ; Bajac, Jelena D.  ; Martinović, Ferenc L. ; Bogunović Nenad
Година: 2017
Публикација: 44th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering
Издавач: Slovak University of Technology in Bratislava, Demänovská dolina, Slovakia
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-89597-58-1 Претражи идентификатор
Колација: str. 812-827
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256565
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.