Резултати
еНаука >
Резултати >
A food grade multiple emulsion preparation by stirred cell membrane emulsification: optimization of the transmembrane pressure and the impeller rotational speed
Назив: | A food grade multiple emulsion preparation by stirred cell membrane emulsification: optimization of the transmembrane pressure and the impeller rotational speed | Аутори: | Nikolovski, Branislava G. ; Bajac, Jelena D. ; Martinović, Ferenc L. ; Bogunović Nenad | Година: | 2017 | Публикација: | 44th International Conference of Slovak Society of Chemical Engineering | Издавач: | Slovak University of Technology in Bratislava, Demänovská dolina, Slovakia | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-89597-58-1 Претражи идентификатор | Колација: | str. 812-827 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/256565 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.