Резултати
еНаука >
Резултати >
The application of pericarp anatomical analysis in quality evaluation of pepper fruits
| Назив: | The application of pericarp anatomical analysis in quality evaluation of pepper fruits | Аутори: | Zorić-Krstić, Lana |
Година: | 2016 | Публикација: | Book of Abstracts, The International Bioscience Conference and the 6th International PSU – UNS Bioscience Conference IBSC 2016, Novi Sad, Serbia, 19.09.-20.09. | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7031-364-4 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 310-311 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=102927&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/257967 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.