Резултати

еНаука >  Резултати >  The application of pericarp anatomical analysis in quality evaluation of pepper fruits
Назив: The application of pericarp anatomical analysis in quality evaluation of pepper fruits
Аутори: Zorić-Krstić, Lana  ; Kevrešan, Žarko  ; Mastilović, Jasna  ; Ilić, Zoran  ; Karanović, Dunja  ; Luković, Jadranka  
Година: 2016
Публикација: Book of Abstracts, The International Bioscience Conference and the 6th International PSU – UNS Bioscience Conference IBSC 2016, Novi Sad, Serbia, 19.09.-20.09.
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7031-364-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 310-311
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=102927&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/257967
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.