Резултати
Назив: | Digital Evaluation of Nitrite-Reduced “Kulen” Fermented Sausage Quality | Аутори: | Simunovic, Stefan ; Đorđević, Vesna Ž ; Lakićević, Brankica ; Đekic, Ilija ; Lorenzo, Jose M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor | Година: | 2022 | Публикација: | Journal of Food Quality | ISSN: | 0146-9428 Journal of Food Quality Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2022 str. 1-12 | DOI: | 10.1155/2022/2480746 | WoS-ID: | 000813888100001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85132380737 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258641 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6119 https://www.hindawi.com/journals/jfq/2022/2480746/ https://unilib.phaidrabg.rs/o:1581 |
URL: | https://www.hindawi.com/journals/jfq/2022/2480746/ | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) (RS-200050) | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |