Резултати

еНаука >  Резултати >  Digital Evaluation of Nitrite-Reduced “Kulen” Fermented Sausage Quality
Назив: Digital Evaluation of Nitrite-Reduced “Kulen” Fermented Sausage Quality
Аутори: Simunovic, Stefan  ; Đorđević, Vesna Ž  ; Lakićević, Brankica  ; Đekic, Ilija  ; Lorenzo, Jose M.; Barba, Francisco J.; Tomašević, Igor  
Година: 2022
Публикација: Journal of Food Quality
ISSN: 0146-9428 Journal of Food Quality Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2022 str. 1-12
DOI: 10.1155/2022/2480746
WoS-ID: 000813888100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85132380737
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258641
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6119
https://www.hindawi.com/journals/jfq/2022/2480746/
https://unilib.phaidrabg.rs/o:1581
URL: https://www.hindawi.com/journals/jfq/2022/2480746/
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) (RS-200050)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Đorđević, Vesna
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

5
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Creative Commons лиценца