Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa
Назив: Uticaj procesa osmotske dehidratacije na promene mikrobiološkog profila dehidriranog poluproizvoda od pilećeg mesa
Остали називи: The Effect of Osmotic Dehydration Process on Microbiological Profile Changes of Dehydrated Chicken Meat Semi-product
Аутори: Filipović, Ivana
Ментор: Markov, Siniša  
Остала ауторства: Dimić, Gordana; Markov, Siniša  ; Tomović, Vladimir; Cvetković, Dragoljub  ; Pezo, Lato  
Година: 2020
Публикација: Универзитет у Новом Саду
Издавач: Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/Disertacija159532952545413.pdf?controlNumber=(BISIS)114865&fileName=159532952545413.pdf&id=16252&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=114865&source=NaRDuS&language=sr
https://www.cris.uns.ac.rs/DownloadFileServlet/IzvestajKomisije159532953985963.pdf?controlNumber=(BISIS)114865&fileName=159532953985963.pdf&id=16253&source=NaRDuS&language=sr
https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/17947
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/258751
Пројекат: Osmotska dehidratacija hrane - energetski i ekološki aspekti održive proizvodnje (RS-31055)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца