Резултати

Назив: | Antimicrobial properties of essential oil from wild and cultivated carrot seed | Аутори: | Varga, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | III International Congress Food Technology, Quality and Safety | Издавач: | University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-049-0![]() ![]() |
Колација: | str. 96-96 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/259751 | URL: | http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Abstract-Book-FoodTech2016.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.