Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial properties of essential oil from wild and cultivated carrot seed
Назив: Antimicrobial properties of essential oil from wild and cultivated carrot seed
Аутори: Varga, Ana  ; Aćimović Milica  ; Čabarkapa, Ivana  ; Stanković, Jovana  ; Cvetković, Mirjana  
Година: 2016
Публикација: III International Congress Food Technology, Quality and Safety
Издавач: University of Novi Sad, Institute of Food Technology, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-049-0 Претражи идентификатор
Колација: str. 96-96
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/259751
URL: http://foodtech2016.uns.ac.rs/uploads/images/docs/Abstract-Book-FoodTech2016.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.