Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of forage and concentrate ratio in the diet on essential fatty acid content in cows milk fat
Назив: | The influence of forage and concentrate ratio in the diet on essential fatty acid content in cows milk fat | Аутори: | Nenad Đorđević; Dušica Radonjić; Goran Grubić; Stojanović, Bojan D. ; Aleksa Božičković ; Blagoje Stojković | Година: | 2021 | Публикација: | Proceedings of the 12. International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2021” | Издавач: | University of East Sarajevo, Faculty of Agriculture, Bosnia and Herzegovina, Jahorina, Bosnia and Herzegovina | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-99976-787-9-9 Претражи идентификатор | Колација: | str. 1136-1142 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/259926 | URL: | http://agrosym.ues.rs.ba/archive | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.