Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of forage and concentrate ratio in the diet on essential fatty acid content in cows milk fat
Назив: The influence of forage and concentrate ratio in the diet on essential fatty acid content in cows milk fat
Аутори: Nenad Đorđević; Dušica Radonjić; Goran Grubić; Stojanović, Bojan D.  ; Aleksa Božičković  ; Blagoje Stojković  
Година: 2021
Публикација: Proceedings of the 12. International Scientific Agricultural Symposium “Agrosym 2021”
Издавач: University of East Sarajevo, Faculty of Agriculture, Bosnia and Herzegovina, Jahorina, Bosnia and Herzegovina
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-99976-787-9-9 Претражи идентификатор
Колација: str. 1136-1142
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/259926
URL: http://agrosym.ues.rs.ba/archive
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.