Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemometric approach to quality characterization of milk-based kombucha beverages
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Chemometric approach to quality characterization of milk-based kombucha beverages | Аутори ![]() | Vitas, Jasmina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Mljekarstvo | ISSN: | 0026-704X![]() ![]() |
Издавач: | Zagreb: Croatian Dairy Union | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 71 br. 2 str. 83-94 | DOI: | 10.15567/mljekarstvo.2021.0201 | WoS-ID: | 000631390000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85103580370 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/260877 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.