Резултати

еНаука >  Резултати >  Whey valorization using transgalactosylation activity of β-galactosidase
Назив: Whey valorization using transgalactosylation activity of β-galactosidase
Аутори: Milivojević, Ana  ; Carević, Milica  ; Ćorović, Marija  ; Banjanac, Katarina  ; Bezbradica, Dejan  
Година: 2018
Публикација: Proceedings / IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety" Food Tech Congress, 23-25th October, 2018, Novi Sad
Издавач: Novi Sad : Institute of food technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 206-211
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6022
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261564
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6022
Пројекат: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Примена биотехнолошких метода у одрживом искоришћењу нус-производа агроиндустрије
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца