Назив: | Whey valorization using transgalactosylation activity of β-galactosidase |
Аутори: | Milivojević, Ana ; Carević, Milica ; Ćorović, Marija ; Banjanac, Katarina ; Bezbradica, Dejan  |
Година: | 2018 |
Публикација: | Proceedings / IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety" Food Tech Congress, 23-25th October, 2018, Novi Sad |
Издавач: | Novi Sad : Institute of food technology |
Тип резултата: | Конференцијски рад |
ISBN: | 978-86-7994-056-8 Претражи идентификатор |
Колација: | str. 206-211 |
URI: | https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6022 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261564 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6022 |
Пројекат: | Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности Примена биотехнолошких метода у одрживом искоришћењу нус-производа агроиндустрије |
Извор метаподатака: | Migracija |
М-категорија: | |