Results

Title: | Whey valorization using transgalactosylation activity of β-galactosidase | Authors: | Milivojević, Ana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Issue Date: | 2018 | Publication: | Proceedings / IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety" Food Tech Congress, 23-25th October, 2018, Novi Sad | Publisher: | Novi Sad : Institute of food technology | Type: | Conference Paper | ISBN: | 978-86-7994-056-8![]() ![]() |
Collation: | str. 206-211 | URI: | https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6022 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261564 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6022 |
Project: | Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности Примена биотехнолошких метода у одрживом искоришћењу нус-производа агроиндустрије |
Metadata source: | Migracija | M-category: | Mp. category will be shown later |