Results

eNauka >  Results >  Whey valorization using transgalactosylation activity of β-galactosidase
Title: Whey valorization using transgalactosylation activity of β-galactosidase
Authors: Milivojević, Ana  ; Carević, Milica  ; Ćorović, Marija  ; Banjanac, Katarina  ; Bezbradica, Dejan  
Issue Date: 2018
Publication: Proceedings / IV International Congress "Food Technology, Quality and Safety" Food Tech Congress, 23-25th October, 2018, Novi Sad
Publisher: Novi Sad : Institute of food technology
Type: Conference Paper
ISBN: 978-86-7994-056-8 Search Idenfier
Collation: str. 206-211
URI: https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6022
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261564
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6022
Project: Развој нових инкапсулационих и ензимских технологија за производњу биокатализатора и биолошки активних компонената хране у циљу повећања њене конкурентности, квалитета и безбедности
Примена биотехнолошких метода у одрживом искоришћењу нус-производа агроиндустрије
Metadata source: Migracija
M-category: 
Mp. category will be shown later

Find the DOI


Google ScholarTM

Creative Commons License