Резултати
еНаука >
Резултати >
The influence of reducing sugars content on lactic acid fermentation of brewers spent grain hydrolysate by Lactobacillus fermentum and Lactobacillus rhamnosus
Назив: | The influence of reducing sugars content on lactic acid fermentation of brewers spent grain hydrolysate by Lactobacillus fermentum and Lactobacillus rhamnosus | Аутори: | Pejin, Jelena ; Mojović, Ljiljana ; Kocić-Tanackov, Sunčica ; Radosavljević, Miloš ; Đukić-Vuković, Aleksandra | Година: | 2014 | Публикација: | Abstract Book, II International Congress Food Technology, Quality and Safety, Novi Sad, 28-30.10.2014. | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 179-179 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261627 | URL: | https://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.