Резултати

еНаука >  Резултати >  The influence of reducing sugars content on lactic acid fermentation of brewers spent grain hydrolysate by Lactobacillus fermentum and Lactobacillus rhamnosus
Назив: The influence of reducing sugars content on lactic acid fermentation of brewers spent grain hydrolysate by Lactobacillus fermentum and Lactobacillus rhamnosus
Аутори: Pejin, Jelena  ; Mojović, Ljiljana  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Radosavljević, Miloš  ; Đukić-Vuković, Aleksandra  
Година: 2014
Публикација: Abstract Book, II International Congress Food Technology, Quality and Safety, Novi Sad, 28-30.10.2014.
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-041-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 179-179
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/261627
URL: https://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/II%20International%20Congress%20_Food%20Technology,%20Quality%20and%20Safety_%20ABSTRACT%20BOOK.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.