Резултати
Назив: | Cholesterol and fat content and fatty acid profile in dry pork meat products | Аутори: | Vranić, Danijela ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2011 | Публикација: | International 56th Meat Industry Conference | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Издавач: | Insitut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-82547-06-8![]() ![]() |
Колација: | str. 98-100 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/262158 | URL: | http://www.inmesbgd.com/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.