Резултати

еНаука >  Резултати >  Cholesterol and fat content and fatty acid profile in dry pork meat products
Назив: Cholesterol and fat content and fatty acid profile in dry pork meat products
Аутори: Vranić, Danijela  ; Trbović, Dejana  ; Mirjana Milanović-Stevanović; Saičić Snežana; Zagorac Spomenka; Vesna Matekalo-Sverak; Spirić Aurelija
Година: 2011
Публикација: International 56th Meat Industry Conference
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Insitut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-82547-06-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 98-100
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/262158
URL: http://www.inmesbgd.com/
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.