Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of freeze-drying on chemical composition and DPPH antiradical activity of raspberry
Назив: Effect of freeze-drying on chemical composition and DPPH antiradical activity of raspberry
Аутори: Tumbas, Vesna  ; Ćetković, Gordana  ; Đilas, Sonja ; Vulić, Jelena  ; Stajčić, Slađana  ; Čanadanović-Brunet, Jasna  
Година: 2012
Публикација: 6th Central European Congress on Food
Издавач: Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 131-131
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/263391
URL: https://www.cefood2012.rs
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.