Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of freeze-drying on chemical composition and DPPH antiradical activity of raspberry
Назив: | Effect of freeze-drying on chemical composition and DPPH antiradical activity of raspberry | Аутори: | Tumbas, Vesna ; Ćetković, Gordana ; Đilas, Sonja ; Vulić, Jelena ; Stajčić, Slađana ; Čanadanović-Brunet, Jasna | Година: | 2012 | Публикација: | 6th Central European Congress on Food | Издавач: | Institute of Food Technology, University of Novi Sad, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7994-028-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 131-131 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/263391 | URL: | https://www.cefood2012.rs | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.