Резултати

еНаука >  Резултати >  Degradability of the proteins in different feeds as the criterion for composing of the meals for lambs during fattening
Назив: Degradability of the proteins in different feeds as the criterion for composing of the meals for lambs during fattening
Razgradivost proteina iz različitih hraniva kao kriterijum za sastavljanje obroka za jagnjad u tovu
Аутори: Damjanović, Mirjana; Djordjević, Nenad; Grubić, Goran ; Marković, Božidarka; Stojanović, Bojan  
Година: 2008
Публикација: Zbornik naučnih radova Instituta PKB Agroekonomik
ISSN: 0354-1320 Zbornik Instituta PKB agroekonomik Претражи идентификатор
Издавач: Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 14 br. 3-4 str. 83-92
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/162794252#izum.si
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1750
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/263553
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.