Резултати
еНаука >
Резултати >
Degradability of the proteins in different feeds as the criterion for composing of the meals for lambs during fattening
Назив: | Degradability of the proteins in different feeds as the criterion for composing of the meals for lambs during fattening Razgradivost proteina iz različitih hraniva kao kriterijum za sastavljanje obroka za jagnjad u tovu |
Аутори: | Damjanović, Mirjana; Djordjević, Nenad; Grubić, Goran ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Zbornik naučnih radova Instituta PKB Agroekonomik | ISSN: | 0354-1320![]() ![]() |
Издавач: | Institut PKB Agroekonomik, Padinska skela | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 14 br. 3-4 str. 83-92 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/162794252#izum.si http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/1750 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/263553 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.