Резултати

еНаука >  Резултати >  Survival of lactic acid and chlorine dioxide treated Campylobacter jejuni under suboptimal conditions of pH, temperature and modified atmosphere
Назив: Survival of lactic acid and chlorine dioxide treated Campylobacter jejuni under suboptimal conditions of pH, temperature and modified atmosphere
Аутори: Šmigić, Nada  ; Rajković, Andreja  ; Nielsen, Dennis Sandris; Arneborg, Nils; Siegumfeldt, Henrik; Devlieghere, Frank
Година: 2010
Публикација: International Journal of Food Microbiology
ISSN: 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier, Amsterdam
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 141 str. S140-S146
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2010.01.026
WoS-ID: 000281830700018
Scopus-ID: 2-s2.0-77955844767
PMID: 20149937
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2302
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/263819
Пројекат: European CommissionEuropean CommissionEuropean Commission Joint Research Centre [FOOD-CT-2005-007081]
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

17
SCOPUSTM
3
PubMed CentralTM
15
OpenCitations
14
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.