Резултати
еНаука >
Резултати >
Survival of lactic acid and chlorine dioxide treated Campylobacter jejuni under suboptimal conditions of pH, temperature and modified atmosphere
| Назив: | Survival of lactic acid and chlorine dioxide treated Campylobacter jejuni under suboptimal conditions of pH, temperature and modified atmosphere | Аутори: | Šmigić, Nada |
Година: | 2010 | Публикација: | International Journal of Food Microbiology | ISSN: | 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор |
Издавач: | Elsevier, Amsterdam | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 141 str. S140-S146 | DOI: | 10.1016/j.ijfoodmicro.2010.01.026 | WoS-ID: | 000281830700018 | Scopus-ID: | 2-s2.0-77955844767 | PMID: | 20149937 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2302 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/263819 |
Пројекат: | European CommissionEuropean CommissionEuropean Commission Joint Research Centre [FOOD-CT-2005-007081] | М-категорија: | 21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+ |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.