Резултати

еНаука >  Резултати >  Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja u proizvodnji emulzija upotrebom različitih tehnika emulgovanja
Назив: Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja u proizvodnji emulzija upotrebom različitih tehnika emulgovanja
Аутори: Maravić, Nikola R.  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Pajić, Aleksandar
Година: 2019
Публикација: Zbornik radova, 60. jubilarno savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 16-21. jun 2019.
Издавач: Novi Sad: Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: „Industrijsko bilјe” DОО
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-099-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 265-274
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264233
URL: http://www.indbilje.co.rs/wp-content/uploads/2019/06/Proizvodnja-i-prerada-uljarica-60-sa-reklamama.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.