Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja u proizvodnji emulzija upotrebom različitih tehnika emulgovanja
Naziv: Stabilizujući efekat polisaharidnih jedinjenja u proizvodnji emulzija upotrebom različitih tehnika emulgovanja
Autori: Maravić, Nikola R.  ; Šereš, Zita  ; Dokić, Ljubica  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Lončarević, Ivana  ; Petrović, Jovana  ; Pajić, Aleksandar
Godina: 2019
Publikacija: Zbornik radova, 60. jubilarno savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 16-21. jun 2019.
Izdavač: Novi Sad: Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: „Industrijsko bilјe” DОО
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-099-8 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 265-274
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264233
URL: http://www.indbilje.co.rs/wp-content/uploads/2019/06/Proizvodnja-i-prerada-uljarica-60-sa-reklamama.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.