Резултати
еНаука >
Резултати >
Polysaccharides-induced coacervation of camel milk proteins - A proteomic approach
Назив: | Polysaccharides-induced coacervation of camel milk proteins - A proteomic approach | Аутори: | Maja Mladenovic; Đukić, Teodora P. ; Ćirković Veličković, Tanja D. | Година: | 2019 | Публикација: | Book of Abstracts of the 1st FoodEnTwin Workshop, "Food and environmental -Omics" | Издавач: | Belgrade, Serbia | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 28-28 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264616 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.