Резултати

еНаука >  Резултати >  Polysaccharides-induced coacervation of camel milk proteins - A proteomic approach
Назив: Polysaccharides-induced coacervation of camel milk proteins - A proteomic approach
Аутори: Maja Mladenovic; Đukić, Teodora P.  ; Ćirković Veličković, Tanja D.  
Година: 2019
Публикација: Book of Abstracts of the 1st FoodEnTwin Workshop, "Food and environmental -Omics"
Издавач: Belgrade, Serbia
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 28-28
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/264616
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.