Резултати
еНаука >
Резултати >
Introduction of water management in food production plant: a case study margarine production facility
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Introduction of water management in food production plant: a case study margarine production facility | Аутори: | Gordić, Dušan R. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | Proceedings of the 5th International Scientific Conference on Advances in Mechanical Engineering (ISCAME 2017), Debrecen, Hungary, 12-13 October, 2017 | Издавач: | Debrecen : Faculty of Engineering, Department of Mechanical Engineering | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-963-473-304-1![]() ![]() |
Колација: | str. 163-170 | URI: | http://old.eng.unideb.hu/gepesz/wp-content/uploads/2015/10/ISCAME_2017_Conference_Proceeding.pdf https://enauka.gov.rs/handle/123456789/265835 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/15483 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |