Резултати

еНаука >  Резултати >  Inhibition of Salmonella by thyme essential oil and its effect on microbiological and sensory properties of minced pork meat packaged under vacuum and modified atmosphere
Назив: Inhibition of Salmonella by thyme essential oil and its effect on microbiological and sensory properties of minced pork meat packaged under vacuum and modified atmosphere
Аутори: Bošković, Marija  ; Đorđević, Jasna  ; Ivanović, Jelena; Janjić, Jelena  ; Zdravković, Nemanja  ; Glišić, Milica  ; Glamočlija, Nataša  ; Baltić, Branislav  ; Đorđević, Vesna  ; Baltić, Milan Ž. 
Година: 2017
Публикација: International Journal of Food Microbiology
ISSN: 0168-1605 International Journal of Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Amsterdam: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 258 str. 58-67
DOI: 10.1016/j.ijfoodmicro.2017.07.011
WoS-ID: 000410012500007
Scopus-ID: 2-s2.0-85026271264
PMID: 28759796
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266691
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1481
https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/337
Пројекат: Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034)
М-категорија: 
21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a

64
SCOPUSTM
20
PubMed CentralTM
37
OpenCitations
58
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.