Резултати
еНаука >
Резултати >
Inhibition of Salmonella by thyme essential oil and its effect on microbiological and sensory properties of minced pork meat packaged under vacuum and modified atmosphere

Назив: | Inhibition of Salmonella by thyme essential oil and its effect on microbiological and sensory properties of minced pork meat packaged under vacuum and modified atmosphere | Аутори: | Bošković, Marija ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2017 | Публикација: | International Journal of Food Microbiology | ISSN: | 0168-1605![]() ![]() |
Издавач: | Amsterdam: Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 258 str. 58-67 | DOI: | 10.1016/j.ijfoodmicro.2017.07.011 | WoS-ID: | 000410012500007 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85026271264 | PMID: | 28759796 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266691 https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1481 https://reponivs.nivs.rs/handle/123456789/337 |
Пројекат: | Odabrane biološke opasnosti za bezbednost/kvalitet hrane animalnog porekla i kontrolne mere od farme do potrošača (RS-31034) | М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |

SCOPUSTM

PubMed CentralTM

OpenCitations

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.