Резултати
еНаука >
Резултати >
The effects of wheat cultivars on the production of different types of wheat flours of precisely defined magnesium content

Назив: | The effects of wheat cultivars on the production of different types of wheat flours of precisely defined magnesium content | Аутори: | Živančev, Dragan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2020 | Публикација: | Chemical Industry & Chemical Engineering Quarterly | ISSN: | 1451-9372![]() ![]() |
Издавач: | Savez hemijskih inženjera, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 26 br. 1 str. 1-7 | DOI: | 10.2298/CICEQ181004019Z | WoS-ID: | 000528214600001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85084004563 | URI: | http://fiver.ifvcns.rs/handle/123456789/1957 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/266696 |
Пројекат: | Savremeno oplemenjivanje strnih žita za sadašnje i buduće potrebe (RS-31066) Vrednovanje kvaliteta i optimizacija prerade pšenice u svetlu klimatskih promena (RS-31007) |
М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |