Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal Travnik young cheeses, sweet creams and sweet kajmaks over four seasons
Назив: Characterization of lactic acid bacteria isolated from artisanal Travnik young cheeses, sweet creams and sweet kajmaks over four seasons
Аутори: Terzić-Vidojević, Amarela  ; Mihajlović, Sanja ; Uzelac, Gordana; Veljović, Katarina  ; Tolinački, Maja  ; Živković, Milica  ; Topisirovic, Ljubisa; Kojić, Milan  
Година: 2014
Публикација: Food Microbiology
ISSN: 0740-0020 Food Microbiology Претражи идентификатор
Издавач: Academic Press Ltd- Elsevier Science Ltd, London
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 39 str. 27-38
DOI: 10.1016/j.fm.2013.10.011
WoS-ID: 000331682600005
Scopus-ID: 2-s2.0-84888115666
PMID: 24387849
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268352
https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/791
http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/716
Пројекат: Изучавање гена и молекуларних механизама у основи пробиотичке активности бактерија млечне киселине изолованих са подручја западног Балкана
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

45
SCOPUSTM
14
PubMed CentralTM
30
OpenCitations
37
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.