Резултати

еНаука >  Резултати >  A new antimicrobial glucosinolate autolysis product, 4-isothiocyanatobutanoic acid, from the diffuse wallflower (Erysimum diffusum): Methyl 4-isothiocyanatobutanoate, a long unrecognized artifact of the isolation procedure?
Назив: A new antimicrobial glucosinolate autolysis product, 4-isothiocyanatobutanoic acid, from the diffuse wallflower (Erysimum diffusum): Methyl 4-isothiocyanatobutanoate, a long unrecognized artifact of the isolation procedure?
Аутори: Radulović, Niko  ; Dekić, Milan  ; Stojanović Radić, Zorica  
Година: 2011
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 129 br. 1 str. 125-130
DOI: 10.1016/j.foodchem.2011.04.043
WoS-ID: 000292440300019
Scopus-ID: 2-s2.0-79958119863
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268355
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

16
SCOPUSTM
12
OpenCitations
16
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.