Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of winemaking techniques on the resveratrol content, total phenolic content and antioxidant potential of red wines
Назив: | Influence of winemaking techniques on the resveratrol content, total phenolic content and antioxidant potential of red wines | Аутори: | Atanacković Krstonošić, Milica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 131 br. 2 str. 513-518 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2011.09.015 | WoS-ID: | 000297231600018 | Scopus-ID: | 2-s2.0-80054886527 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268357 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.