Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of winemaking techniques on the resveratrol content, total phenolic content and antioxidant potential of red wines
Назив: Influence of winemaking techniques on the resveratrol content, total phenolic content and antioxidant potential of red wines
Аутори: Atanacković Krstonošić, Milica  ; Petrović, Aleksandar  ; Jović, Slobodan; Gojković-Bukarica, Ljiljana  ; Mikulić, Mira  ; Hogervorst, Jelena Helen  
Година: 2012
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 131 br. 2 str. 513-518
DOI: 10.1016/j.foodchem.2011.09.015
WoS-ID: 000297231600018
Scopus-ID: 2-s2.0-80054886527
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268357
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

98
SCOPUSTM
76
OpenCitations
83
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.