Резултати

еНаука >  Резултати >  Advance diversity of enzymatically modified arabinoxylan from wheat chaff
Назив: Advance diversity of enzymatically modified arabinoxylan from wheat chaff
Аутори: Đorđević, Tatjana  ; Milošević, Maja ; Antov, Mirjana  
Година: 2021
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 339 str. 128093-128093
DOI: 10.1016/j.foodchem.2020.128093
WoS-ID: 000582793900062
Scopus-ID: 2-s2.0-85091628462
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268364
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

11
SCOPUSTM
8
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.