Резултати
Назив: | Advance diversity of enzymatically modified arabinoxylan from wheat chaff | Аутори: | Đorđević, Tatjana ; Milošević, Maja ; Antov, Mirjana | Година: | 2021 | Публикација: | Food Chemistry | ISSN: | 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 339 str. 128093-128093 | DOI: | 10.1016/j.foodchem.2020.128093 | WoS-ID: | 000582793900062 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85091628462 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268364 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
11
SCOPUSTM
SCOPUSTM
8
OpenCitations
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.