Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Complex coacervation in gelatin/sodium caseinate mixtures | Аутори: | Fraj, Jadranka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2014 | Публикација: | Food Hydrocolloids | ISSN: | 0268-005X![]() ![]() |
Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 37 str. 196-202 | DOI: | 10.1016/j.foodhyd.2013.10.016 | WoS-ID: | 000330176800024 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84888424069 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268389 https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8451 |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | 21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности |
![](/image/scopus.png)
SCOPUSTM
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.