Резултати

еНаука >  Резултати >  Complex coacervation in gelatin/sodium caseinate mixtures
Назив: Complex coacervation in gelatin/sodium caseinate mixtures
Аутори: Fraj, Jadranka  ; Petrović, Lidija  ; Sovilj, Verica ; Katona, Jaroslav  
Година: 2014
Публикација: Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 37 str. 196-202
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2013.10.016
WoS-ID: 000330176800024
Scopus-ID: 2-s2.0-84888424069
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268389
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8451
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

35
SCOPUSTM
24
OpenCitations
31
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.