Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Complex coacervation in gelatin/sodium caseinate mixtures
Naziv: Complex coacervation in gelatin/sodium caseinate mixtures
Autori: Fraj, Jadranka  ; Petrović, Lidija  ; Sovilj, Verica ; Katona, Jaroslav  
Godina: 2014
Publikacija: Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Pretraži identifikator
Izdavač: Elsevier
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 37 str. 196-202
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2013.10.016
WoS-ID: 000330176800024
Scopus-ID: 2-s2.0-84888424069
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268389
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/8451
Izvor metapodataka: Migracija
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

35
SCOPUSTM
24
OpenCitations
31
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.