Резултати
еНаука >
Резултати >
Echtheitsbestimmung bei gegarten, emulgierten Würsten mittels Raman-Spektroskopie und Chemometrik

Назив: | Echtheitsbestimmung bei gegarten, emulgierten Würsten mittels Raman-Spektroskopie und Chemometrik | Аутори: | Stanišić, Nikola ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2016 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X![]() ![]() |
Издавач: | Bundesverband der Deutschen Fleischwarenindustrie | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 6 str. 103-107 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/268983 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.