Резултати

еНаука >  Резултати >  Trypsin as a proteomic probe to assess food protein digestibility in relation to post- translational modifications
Назив: Trypsin as a proteomic probe to assess food protein digestibility in relation to post- translational modifications
Аутори: Smiljanić, Katarina T.  ; Prodić, Ivana  ; Đukić, Teodora  ; Vasović, Tamara; Jovanović, Vesna  ; Ćirković Veličković, Tanja  
Година: 2021
Публикација: Virtual International Conference on Food Digestion 6th and 7th May, 2021
Издавач: INFOGEST Cost action, INRAE, Teagasc LTD.
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 18-18
URI: https://www.youtube.com/watch?v=1hXrsfc69vE
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/269410
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5773
URL: https://www.youtube.com/watch?v=1hXrsfc69vE
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics
Извор метаподатака: Migracija
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца