Резултати
еНаука >
Резултати >
Trypsin as a proteomic probe to assess food protein digestibility in relation to post- translational modifications
Назив: | Trypsin as a proteomic probe to assess food protein digestibility in relation to post- translational modifications | Аутори: | Smiljanić, Katarina T. ; Prodić, Ivana ; Đukić, Teodora ; Vasović, Tamara; Jovanović, Vesna ; Ćirković Veličković, Tanja | Година: | 2021 | Публикација: | Virtual International Conference on Food Digestion 6th and 7th May, 2021 | Издавач: | INFOGEST Cost action, INRAE, Teagasc LTD. | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 18-18 | URI: | https://www.youtube.com/watch?v=1hXrsfc69vE https://enauka.gov.rs/handle/123456789/269410 http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/5773 |
URL: | https://www.youtube.com/watch?v=1hXrsfc69vE | Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) FoodEnTwin-Twinning of research activities for the frontier research in the fields of food, nutrition and environmental omics |
Извор метаподатака: | Migracija | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |