Резултати

еНаука >  Резултати >  Poređenje mikrotalasne digestije i mineralizacije u otvorenom sistemu pri pripremi uzoraka čokolade
Назив: Poređenje mikrotalasne digestije i mineralizacije u otvorenom sistemu pri pripremi uzoraka čokolade
Comparasion of microwave-assisted and open system digestion for preparation of chocolate samples
Аутори: Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Stojanović, Zorica  ; Brezo, Tanja  ; Kravić, Snežana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Vasiljević, Ivana; Kecojević, Isidora; Đurović, Ana  
Година: 2012
Публикација: Zbornik radova, 53. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 03-08. jun 2012.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje"
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-000-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 181-187
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/271949
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
Напомена о доступности: Пуни текст је доступан само у штампаној форми
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.