Резултати
еНаука >
Резултати >
Poređenje mikrotalasne digestije i mineralizacije u otvorenom sistemu pri pripremi uzoraka čokolade
Назив: | Poređenje mikrotalasne digestije i mineralizacije u otvorenom sistemu pri pripremi uzoraka čokolade Comparasion of microwave-assisted and open system digestion for preparation of chocolate samples |
Аутори: | Švarc-Gajić, Jaroslava ; Stojanović, Zorica ; Brezo, Tanja ; Kravić, Snežana ; Pajin, Biljana ; Lončarević, Ivana ; Vasiljević, Ivana; Kecojević, Isidora; Đurović, Ana | Година: | 2012 | Публикација: | Zbornik radova, 53. savetovanje Proizvodnja i prerada uljarica sa međunarodnim učešćem, Herceg Novi, 03-08. jun 2012. | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje" |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-000-4 Претражи идентификатор | Колација: | str. 181-187 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/271949 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | Напомена о доступности: | Пуни текст је доступан само у штампаној форми | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.