Резултати
еНаука >
Резултати >
The quality influence of goat milk and technology of production on the characteristic of the goat milk cheese of the Camembert type
Назив: | The quality influence of goat milk and technology of production on the characteristic of the goat milk cheese of the Camembert type Uticaj kvaliteta kozjeg mleka i tehnologije izrade na osobine kozjeg sira u tipu Camembert-a |
Аутори: | Popović-Vranješ, Anka ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Acta Veterinaria-Beograd | ISSN: | 0567-8315![]() ![]() |
Издавач: | Univerzitet u Beogradu - Fakultet veterinarske medicine, Beograd | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 58 br. 5-6 str. 521-529 | DOI: | 10.2298/AVB0806521P | WoS-ID: | 000262356200011 | Scopus-ID: | 2-s2.0-58249121848 | VBS COBISS: | 35933199 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/35933199#izum.si https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/558 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/273114 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.