Резултати

еНаука >  Резултати >  Antibacterial potential of celery and parsley fruit extracts obtained by supercritical fluid extraction for food industry applications
Назив: Antibacterial potential of celery and parsley fruit extracts obtained by supercritical fluid extraction for food industry applications
Аутори: Žižović, Irena ; Stamenić, Marko  ; Ivanović, Jasna  ; Mišić, Dušan  ; Ristić Mihailo; Slobodan Petrović
Година: 2012
Публикација: 20th International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA (pun tekst na CD)
Издавач: Czech Society of Chemical Engineering, Ceska Republika
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-80-905035-1-9 Претражи идентификатор
Колација: br. P5.45
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/273704
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.