Резултати
еНаука >
Резултати >
Antibacterial potential of celery and parsley fruit extracts obtained by supercritical fluid extraction for food industry applications
Назив: | Antibacterial potential of celery and parsley fruit extracts obtained by supercritical fluid extraction for food industry applications | Аутори: | Žižović, Irena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | 20th International Congress of Chemical and Process Engineering CHISA (pun tekst na CD) | Издавач: | Czech Society of Chemical Engineering, Ceska Republika | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-80-905035-1-9![]() ![]() |
Колација: | br. P5.45 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/273704 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.