Rezultati

eNauka >  Rezultati >  The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread
Naziv: The influence of functional ingredients on the technological and quality parameters of wheat bread
Autori: Griz, Ana; Zahorec, Jana  ; Sterniša, Meta; Levart, Alenka; Šereš, Zita  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Smole Možina, Sonja
Godina: 2019
Publikacija: Book of abstracts [Elektronski izvor], 1st International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP 2019, 10th-11th October 2019 Novi Sad
Izdavač: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-6253-102-5 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 110-110
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/274388
URL: https://zenodo.org/record/4007794/files/book-of-abstracts.pdf
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.