Назив: | Analiza katehina, procijanidina, makro i mikroelemenata u crnoj, mlečnoj, i beloj čokoladi i kakaou u prahu i njihov antioksidativni potencijal |
Аутори: | Mrmošanin, Jelena  |
Ментор: | Tošić, Snežana  |
Остала ауторства: | Pavlović, Aleksandra ; Kaličanin, Biljana ; Mitić, Snežana ; Mitić, Milan  |
Година: | 2019 |
Публикација: | Универзитет у Нишу |
Издавач: | Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет |
Тип резултата: | Докторска дисертација |
URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/12026 http://eteze.ni.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7241 https://fedorani.ni.ac.rs/fedora/get/o:1627/bdef:Content/download http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70052&RID=1025836777 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275058 |
Пројекат: | Prirodni proizvodi biljaka i lišajeva: izolovanje, identifikacija, biološka aktivnost i primena (RS-172047) Razvoj novih i poboljšanje postojećih elektrohemijskih, spektroskopskih i protočnih (FIA) metoda za praćenje kvaliteta životne sredine (RS-172051) |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |