Резултати

еНаука >  Резултати >  Analiza katehina, procijanidina, makro i mikroelemenata u crnoj, mlečnoj, i beloj čokoladi i kakaou u prahu i njihov antioksidativni potencijal
Назив: Analiza katehina, procijanidina, makro i mikroelemenata u crnoj, mlečnoj, i beloj čokoladi i kakaou u prahu i njihov antioksidativni potencijal
Аутори: Mrmošanin, Jelena  
Ментор: Tošić, Snežana  
Остала ауторства: Pavlović, Aleksandra  ; Kaličanin, Biljana  ; Mitić, Snežana ; Mitić, Milan  
Година: 2019
Публикација: Универзитет у Нишу
Издавач: Универзитет у Нишу, Природно-математички факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/12026
http://eteze.ni.ac.rs/application/showtheses?thesesId=7241
https://fedorani.ni.ac.rs/fedora/get/o:1627/bdef:Content/download
http://vbs.rs/scripts/cobiss?command=DISPLAY&base=70052&RID=1025836777
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/275058
Пројекат: Prirodni proizvodi biljaka i lišajeva: izolovanje, identifikacija, biološka aktivnost i primena (RS-172047)
Razvoj novih i poboljšanje postojećih elektrohemijskih, spektroskopskih i protočnih (FIA) metoda za praćenje kvaliteta životne sredine (RS-172051)
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца