Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of thinning treatments on apricot fruit yield, qualty and storability
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of thinning treatments on apricot fruit yield, qualty and storability | Аутори: | Miodragović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2019 | Публикација: | 6. South East Europe Postharvest Conference-Quality Management in Postharvest System | Издавач: | Novi Sad : Naučni institut za prehrambene tehnologije | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 52-52 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/276072 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/postharvest/ | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.