Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Influence of thinning treatments on apricot fruit yield, qualty and storability
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Naziv: | Influence of thinning treatments on apricot fruit yield, qualty and storability | Autori: | Miodragović, Maja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2019 | Publikacija: | 6. South East Europe Postharvest Conference-Quality Management in Postharvest System | Izdavač: | Novi Sad : Naučni institut za prehrambene tehnologije | Tip rezultata: | Konferencijski rad | Kolacija: | str. 52-52 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/276072 | URL: | http://fins.uns.ac.rs/postharvest/ | Izvor metapodataka: | Migrirano iz RIS podataka | M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.