Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of the Kinetic Triplets and Geometrical Characteristics of Thermal Analysis Curves in Identifying the Main Bioactive Compounds (BC) that Govern the Thermal and Thermo-Oxidative Degradation Mechanism of Aronia melanocarpa (Black Chokeberry)
Назив: Application of the Kinetic Triplets and Geometrical Characteristics of Thermal Analysis Curves in Identifying the Main Bioactive Compounds (BC) that Govern the Thermal and Thermo-Oxidative Degradation Mechanism of Aronia melanocarpa (Black Chokeberry)
Аутори: Janković, Bojan Ž.  ; Marinović-Cincović, Milena  ; Janković, Marija M.  
Година: 2016
Публикација: Food Biophysics
ISSN: 1557-1858 Food Biophysics Претражи идентификатор
1557-1866 Food Biophysics Претражи идентификатор
Издавач: Springer
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 2 str. 128-141
DOI: 10.1007/s11483-016-9424-9
WoS-ID: 000375313300002
Scopus-ID: 2-s2.0-84955293296
URI: https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/1052
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277150
Пројекат: Materijali redukovane dimenzionalnosti za efikasnu apsorpciju svetlosti i konverziju energije (RS-45020)
Dinamika nelinearnih fizičkohemijskih i biohemijskih sistema sa modeliranjem i predviđanjem njihovih ponašanja pod neravnotežnim uslovima (RS-172015)
Nove tehnologije za monitoring i zaštitu životnog okruženja od štetnih hemijskih supstanci i radijacionog opterećenja (RS-43009)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.