Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Microencapsulation of grape skin bioactive compounds: from waste to added-value food
Naziv: Microencapsulation of grape skin bioactive compounds: from waste to added-value food
Autori: Kalušević, Ana M. ; Lević, Steva M.  ; Čalija, Bojan ; Žilić, Slađana M.  ; Nedović, Viktor A.  
Godina: 2016
Publikacija: 13th Congress of Nutrition
Izdavač: Serbian nutrition society, Srbija
Tip rezultata: Konferencijski rad
ISBN: 978-86-909633-3-1 Pretraži identifikator
Kolacija: str. 42-42
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277247
URL: http://conu2016.com/
Izvor metapodataka: Migrirano iz RIS podataka
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Google ScholarTM

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.