Резултати
еНаука >
Резултати >
The effect of Nettle (Urtica dioica) on the fatty acid profile of breast meat of Red Bro chicken
Назив: | The effect of Nettle (Urtica dioica) on the fatty acid profile of breast meat of Red Bro chicken | Аутори: | Đukić-Stojčić, Mirjana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2013 | Публикација: | Proceedings of XV European Symposium on the Quality of Eggs and Egg products and XXI European Symposium on the Quality of Poultry Meat | Издавач: | WPSA, Italija | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 1-4 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277358 | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.