Резултати

еНаука >  Резултати >  The effect of Nettle (Urtica dioica) on the fatty acid profile of breast meat of Red Bro chicken
Назив: The effect of Nettle (Urtica dioica) on the fatty acid profile of breast meat of Red Bro chicken
Аутори: Đukić-Stojčić, Mirjana  ; Alenka Levart; Janez Salobir; Perić, Lidija  ; Niko Milošević
Година: 2013
Публикација: Proceedings of XV European Symposium on the Quality of Eggs and Egg products and XXI European Symposium on the Quality of Poultry Meat
Издавач: WPSA, Italija
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 1-4
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277358
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.