Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical characterization of carob seeds (Ceratonia siliqua L.) and use of different extraction techniques to promote its bioactivity
Назив: Chemical characterization of carob seeds (Ceratonia siliqua L.) and use of different extraction techniques to promote its bioactivity
Аутори: Ben Ayache, Siwar; Reis, Filipa S.; Inês Dias, Maria; Pereira, Carla; Glamočlija, Jasmina  ; Soković, Marina  ; Behija Saafi, Emna; C. F. R. Ferreira, Isabel; Barros, Lillian; Achour, Lotfi
Година: 2021
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Издавач: Elsevier BV
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 351 str. 129263-129263
DOI: 10.1016/j.foodchem.2021.129263
WoS-ID: 000632307300002
Scopus-ID: 2-s2.0-85101234246
PMID: 33631614
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277938
https://radar.ibiss.bg.ac.rs/handle/123456789/4157
URL: https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S0308814621002673
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200007 (Univerzitet u Beogradu, Institut za biološka istraživanja 'Siniša Stanković') (RS-200007)
Foundation for Science and Technology (FCT, Portugal)
Ministério da Ciência, Tecnologia e Ensino Superior
European Regional Development Fund
М-категорија: 
21a+M21a+ - Водећи међународни часопис категорије M21a+

34
SCOPUSTM
13
PubMed CentralTM
8
OpenCitations
32
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.