Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemical composition of chicken meat produced in extensive indoor and free range rearing systems
Назив: Chemical composition of chicken meat produced in extensive indoor and free range rearing systems
Аутори: Bogosavljević-Bošković, Snežana  ; Mitrović, Sreten ; Djoković, Radojica  ; Dosković, Vladimir  ; Djermanović, Vladan  
Година: 2010
Публикација: African Journal of Biotechnology
ISSN: 1684-5315 African Journal of Biotechnology Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 53 str. 9069-9075
WoS-ID: 000285846500017
Scopus-ID: 2-s2.0-79951572044
URI: http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2131
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277956
М-категорија: 
23M23 - Међународни часопис категорије M23

53
SCOPUSTM
40
WEB OF SCIENCETM

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.