Резултати
еНаука >
Резултати >
Chemical composition of chicken meat produced in extensive indoor and free range rearing systems

Назив: | Chemical composition of chicken meat produced in extensive indoor and free range rearing systems | Аутори: | Bogosavljević-Bošković, Snežana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | African Journal of Biotechnology | ISSN: | 1684-5315![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 53 str. 9069-9075 | WoS-ID: | 000285846500017 | Scopus-ID: | 2-s2.0-79951572044 | URI: | http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/2131 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277956 |
М-категорија: | 23M23 - Међународни часопис категорије M23 |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.