Резултати

еНаука >  Резултати >  Chemometric analysis of the influence of phenols, vulgaxanthin and betanin contents on antioxidative activity of beetroot extract
Назив: Chemometric analysis of the influence of phenols, vulgaxanthin and betanin contents on antioxidative activity of beetroot extract
Аутори: Kovačević, Strahinja Z.  ; Podunavac-Kuzmanović, Sanja O.  ; Tepić, Aleksandra  ; Jevrić, Lidija R.  ; Ilin, Žarko M.  ; Šumić, Zdravko M.  
Година: 2014
Публикација: Proceedings, II International Congress “Food Technology, Quality and Safety” (FoodTech Congress), Novi Sad, 28-30.10. 2014.
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-043-8 Претражи идентификатор
Колација: str. 475-480
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/277985
URL: https://microbio.csic.es/wp-content/uploads/2022/05/II-Food-Tech-International-Congress-Proceedings.pdf
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.