Резултати
Назив: | Chocolate with probiotics crystal forms followed by DSC and XRPD | Аутори: | Radulović, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2012 | Публикација: | PHYSICAL CHEMISTRY 2012, 3rd Workshop of Specific Methods for Food Safety and Quality | Издавач: | The Society of Physical Chemists of Serbia, Srbija | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-7306-118-4![]() ![]() |
Колација: | str. 11-14 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/278017 | URL: | http://www.vin.bg.ac.rs/index.php/en/hotlist/conferences-workshops | Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.