Резултати

еНаука >  Резултати >  Chocolate with probiotics crystal forms followed by DSC and XRPD
Назив: Chocolate with probiotics crystal forms followed by DSC and XRPD
Аутори: Radulović, Aleksandra  ; S. Ostojić  ; D. Mićić; J. Laličić-Petronijević  ; S. Zlatanović  ; L. Pezo  ; B.R. Siomonović
Година: 2012
Публикација: PHYSICAL CHEMISTRY 2012, 3rd Workshop of Specific Methods for Food Safety and Quality
Издавач: The Society of Physical Chemists of Serbia, Srbija
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7306-118-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 11-14
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/278017
URL: http://www.vin.bg.ac.rs/index.php/en/hotlist/conferences-workshops
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.